Haemme TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ

Inka Oy hakee nyt tehdaspäällikköä vastaamaan Virtain Killinkoskella sijaitsevan tehtaan toiminnoista ja toimintojen kehittämisestä.
Työnkuvaasi kuuluu toimintaprosessien kehittäminen ja tuotannon tehostaminen, materiaalihankintojen kehittäminen sekä tuotekehitys. Johdat reilun kahdenkymmenen hengen tiimiä. Olet mukana uusien investointien hankintaprosesseissa ja käyttöönotoissa. Esimiehesi on toimitusjohtaja.


Odotamme sinulta
-kokemusta ja näyttöjä toimintojen kehittämisestä tuotantoympäristössä
-hyvää henkilöjohtamista
-innokkuutta ja paloa kehittää asioita
-joustavaa ja energistä otetta
-hyvää englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle
-haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kotimaisen ja vakavaraisen yrityksemme palveluksessa
-tarvittavaa itsenäisyyttä hoitaa tehtävääsi yrityksen strategian mukaisesti
-ammattitaitoisen tiimimme taustatuen


Lisätietoja tehtävästä antaa Blom Company Oy, seniorkonsultti Seija Blom, p. 044 976 5512 tai toimitusjohtaja Sirpa Heinämäki, Inka Oy, p. 050 385 6204. Lähetä hakemuksesi 7.10.2020 mennessä rekry@blomcompany.fi.

Emilia Osmonsalosta Inkan vientipäällikkö

Inkan uutena vientipäällikkönä aloitti toukokuussa Emilia Osmonsalo päävastuualueenaan Inkan Ruotsin ja Norjan vientitoiminnot. Emilia on työskennellyt jo aiemmin tekstiiliteollisuuden parissa, mutta aiemmat työpaikat ovat olleet vaatetusalalla. Vientimyynnistä Emilialla on yli 10 vuoden kokemus ja sinä aikana monet eri vientimarkkinat ovatkin tulleet hänelle tutuiksi.

Ensimmäisten kuukausien aikana Emilia on tutustunut asiakkuuksiin ja tietenkin Inkan kattavaan ja laajaan perusmallistoon sekä moniin asiakkaiden kanssa yhteistyössä suunniteltuihin tuotteisiin. Inkassa työskentelyssä Emilian mielestä on kiinnostavinta ne rajattomat mahdollisuudet, jotka omat tuotanto ja yrityksen pitkä historia ja osaaminen mahdollistavat. Inkan tuotteet kun ovat kaikille tuttuja mitä moninaisimmista paikoista.

Emilian tavoitat puhelimitse 040 840 3571 ja sähköpostilla emilia.osmonsalo@inka.fi

Ympäristövastuullista nauhatuotteiden valmistusta

Kannamme vastuun ympäristöstä ja kehitämme toimintaamme siten, että sen vaikutukset ympäristöön olisivat mahdollisimman vähäiset. Pyrimme vähentämään jätettä ja päästöjä sekä kuluttumaan energiaa ja vettä säästeliäästi. Konkreettisesti ympäristölupauksemme ovat näkyneet mm. siinä, että olemme vaihtaneet öljystä pellettilämmitykseen, loisteputkivalaistuksesta LED valaistukseen sekä investoineet koneisiin, jotka käyttävät vähemmän vettä ja sähköä. Tällä hetkellä meillä on käynnissä myös ISO 14001 -sertifiointi, joka valmistuu kevään 2020 aikana.

Inka sai olla mukana Spinnova – Bergans projektissa

Inka oli mukana Spinnovan ja Bergansin projektissa luomassa Spinnova-kuidusta nauhat osaksi Bergansin kierrätettävää reppua. Projektissa on kyse pitkäaikaisesta yhteistyöstä, jossa tavoitteena on tehdä täysin kierrätettäviä tuotteita ilman haitallisia kemikaaleja. Lue lisää >

Kiitos messuvieraille onnistuneista messuista!

Osallistuimme viime viikolla Techtextil-messuille Frankfurtissa ensimmäistä kertaa omalla osastolla. Messut olivat onnistuneet ja messuvieraita riitti hyvin koko viikon ajan. Tapasimme nykyisten yhteistyökumppaneidemme lisäksi monia uusia yrityksiä.  Kiitos kaikille osastollamme vierailleille. Mikäli teillä on kysyttävää, olethan yhteydessä meihin info@inka fi tai 010 214 4100.

Kuvassa Ulrika, Sirpa ja Irina osastollamme messuilla

Inkan vuosi 2019

Haluamme vielä kiittää asiakkaitamme koko viime vuodesta ja hyvästä yhteistyöstä. Vuosi 2018 oli meille erityisen merkityksellinen, sillä saimme juhlistaa kesällä Inkan 120-vuotis syntymäpäivää Killinkosken vanhalla tehtaalla Into-Keskuksessa.

Vuonna 2019 panostamme erityisesti tuotantomme ja tuotantomenetelmiemme kehittämiseen. Olemme palkanneet tehtävään uuden työntekijän Ella Teivaisen, joka on aloittanut työssään tuotannonkehitysinsinöörinä 02.01.2019. Lisäksi olemme tehneet koneinvestointeja hankkimalla uuden viimeistelykoneen, laskostuskoneen sekä kiekotus- ja rullauskoneen, joiden on määrä olla toimintakunnossa helmikuun loppuun mennessä. Suunnitelmissamme on myös ottaa käyttöön ISO 14001 ympäristöjärjestelmä vuoden 2019 aikana.

Inka Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Inka Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Sirpa Heinämäki. Hän on toiminut aikaisemmin Inka Oy:ssä myyntipäällikkönä ja vastaa edelleen myös myyntitoiminnoista.

Edellinen toimitusjohtaja Jari Vesterinen joutui jättämään tehtävänsä terveydellisistä syistä.

INKA OY
Juha Heinämäki
Hallituksen puheenjohtaja

Vuosisadan yritys

Pian 120 vuotta toiminut Inka palkittiin vuosisadan yritykseksi marraskuussa Virtain yrittäjäjuhlassa. Inka voitti palkinnon seuraavin perustein: Inka on toiminut alalla pitkään, se on työllistänyt vuosien mittaan useita sukupolvia, Inkan tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa, Inka on tuonut teollisia työpaikkoja Pirkanmaalle ja se on yrittäjävetoinen.

Inkalla on tällä hetkellä 39 työntekijää ja se valmistaa satoja tuotteita useille eri toimialoille. Inkan päämarkkina-alueita ovat Suomi, Skandinavia ja Baltian maat, mutta Inkalta viedään nauhoja Euroopan lisäksi myös Aasiaan.

Otamme vuosisadan yrityspalkinnon ilolla vastaan. Kiitos palkinnosta kuuluu etenkin työntekijöillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Tästä on hyvä jatkaa kohti 120-vuotisjuhlavuottamme 2018!