Inka jo vuodesta 1898

Inka on Pohjoismaiden johtava nauhatuotteiden valmistaja ja toimittaja. Yli sadan vuoden kokemuksella, jo vuodesta 1898, Inka valmistaa korkealaatuisia kudottuja ja punottuja nauha- ja nyörituotteita. Inka-brandi on alalla kansainvälisesti erittäin tunnettu ja sitä pidetään hyvän laadun ja palvelukyvyn takeena.

Inka valmistaa, jatkojalostaa ja myy kudottuja ja punottuja korkealaatuisia nauhatuotteita teollisiin tarpeisiin. Tuotteitamme käytetään monenlaisissa teknisesti vaativissa käyttötarkoituksissa ja asiakkainamme on johtavia yrityksiä useilta eri toimialoilta.

Vahva oman toimialan raaka-aineiden ja valmistustekniikan osaaminen sekä lukemattomat asiakkaiden kanssa yhdessä tehdyt projektit ovat pohjana jatkuvassa tuotekehitystyössä.

Kaikki Inka-tuotteet valmistetaan Killinkosken tehtaalla. Osaava henkilöstömme panostaa erityisesti laatuun, toimitusvarmuuteen ja palveluun.

Inka nimikyltti yritys inka oy

01. Asiakastyytyväisyys

Tavoitteenamme on olla alan paras tavarantoimittaja. Pyrimme tavoitteeseen toimimalla ammattitaitoisesti ja huomioimalla asiakkaiden tarpeet. Tyytyväinen asiakas on toimintamme perusta.

02. Tuotekehitys

Vahva oman toimialan raaka-aineiden ja valmistustekniikan osaaminen sekä lukemattomat asiakkaiden kanssa yhdessä tehdyt projektit ovat pohjana jatkuvassa tuotekehitystyössä

03. Henkilöstö

Inkan työntekijöiden perusosaaminen on vahvaa ja kaikilla on halu kehittyä työssään. Inka on viihtyisä, tasa-arvoinen, avoin ja turvallinen työpaikka, jossa työntekijät saavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä koko yritystä.

04. Ympäristö

Olemme ympäristöstämme vastuullinen yritys ja kehitämme toimintaamme siten, että toi­minnan vaikutukset ympäristöön ovat mahdollisimman vähäiset.

Laatu

Turvallinen tekstiili
Tutkitusti haitta-aineeton Öko-Tex Standardin 100 mukaisesti.
ISO 9001
Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt sertifikaatin, joka varmentaa, että laatujärjestelmä täyttää seuraavan standardin vaatimukset ISO 9001:2008
AAA-Luottoluokitus

inka oy Oeko-Tex Standard
inka oy Oeko-Tex Standard

Laatu Standardi Inspect ISO 9001 Inka Oy
Laatu Standardi Inspect ISO 9001 Inka Oy
Inka Oy Korkein Luottoluokitus AAA

Jos haluat tarjouksen tai lisätietoja, laita viestiä Ota Yhteyttä -lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdolisimman pian